Informatie exposanten

Algemene voorwaarden en regelgeving

Plattegrond Conference Centre Koningshof

Registreren van accommodatie en maaltijden

Handleiding "Registreren van accommodatie en maaltijden" 

Plattegrond stand indeling - oktober 2019 


Algemene informatie
Aan de Digestive Disease Days is een expositie verbonden.

Voor dit tweedaagse congres zullen wij voor de expositie van medische instrumenten, farmaceutische producten en voedings­middelen gebruik maken van de expositiehallen Gender-, Kempen- en Diezezaal (zie plattegrond). Deze expositieruimten staan met elkaar in verbinding en zijn in de nabijheid van de congres­zalen. De inschrijving voor standruimte is inmiddels gesloten.

Opbouw en afbreken stands
Er kan op woensdag 2 oktober de gehele dag worden opgebouwd van ’s ochtend 07.00 tot ’s avonds 23.00 uur. Het programma start op donderdagochtend 3 oktober om 09.30 uur. Wilt u hiermee rekening houden bij de opbouw van uw stand? De expositiehal moet i.v.m. de ontvangst namelijk gereed zijn om 09.00 uur.
Het afbreken c.q. opruimen van de stand kan na het congres, dit is na afloop van de laatste pauze op vrijdag 4 oktober, vanaf 14.30 tot ’s avonds 23.00 uur. Het is niet toegestaan om de stand eerder af te breken. Dit gaat namelijk ten koste van de sfeer in de expositiehal.

Belangrijk voor exposanten:
Indien u met groot materiaal komt is het belangrijk deze direct bij de expositiehal uit te laden.
Bij aankomst op het terrein van NH Conference Centre Koningshof gaat u rechtdoor (aanmelden bij de slagbomen) u kunt de borden 'laden en lossen exposanten NVGE' volgen (via Beneluxhal en/of Genderhal).

Voor vragen:
Secretariaat Nederlandse Vereniging voor Gastro-enterologie
T. 023 - 5513016
E. congres@nvge.nl