Informatie exposanten

Algemene voorwaarden en regelgeving

Plattegrond Conference Centre Koningshof

Registreren van accommodatie en maaltijden

Handleiding "Registreren van accommodatie en maaltijden" 

Plattegrond expositie maart 2020 


Algemene informatie
Aan de Digestive Disease Days is een expositie verbonden.

Voor dit tweedaagse congres zullen wij voor de expositie van medische instrumenten, farmaceutische producten en voedings­middelen gebruik maken van de expositiehallen Gender-, Kempen- en Diezezaal (zie plattegrond). Deze expositieruimten staan met elkaar in verbinding en zijn in de nabijheid van de congres­zalen. De inschrijving voor standruimte is inmiddels gesloten.

Opbouw en afbreken stands

De wijziging naar de woensdag en donderdag (voorheen donderdag en vrijdag) heeft gevolgen voor de opbouw/afbouw. De hallen zijn voor opbouw beschikbaar vanaf dinsdagmiddag 17 maart 16.00 uur tot woensdagochtend 18 maart uiterlijk 08.30 uur, u kunt (indien nodig) de hele nacht door met opbouwen. Het programma van de Digestive Disease Days start op woensdag 18 maart om 9.30 uur. Wilt u hiermee rekening houden bij de opbouw van uw stand? De expositiehal moet gereed zijn om 8.30 uur.

Het afbreken c.q. opruimen van de stand kan naar verwachting op donderdag 19 maart rond 16.00 uur plaatsvinden. Het is niet toegestaan om de stand eerder af te breken. Dit gaat ten koste van de sfeer tijdens de afsluiting.

Belangrijk voor exposanten:
Indien u met groot materiaal komt is het belangrijk deze direct bij de expositiehal uit te laden.
Bij aankomst op het terrein van NH Conference Centre Koningshof gaat u rechtdoor (aanmelden bij de slagbomen) u kunt de borden 'laden en lossen exposanten NVGE' volgen (via Beneluxhal en/of Genderhal).

Voor vragen:
Secretariaat Nederlandse Vereniging voor Gastro-enterologie
T. 023 - 5513016
E. congres@nvge.nl