Digestive Disease Days

De Digestive Disease Days vinden tweemaal per jaar plaats in het NH Koningshof te Veldhoven, in het voorjaar in maart en in het najaar in oktober. Tevens is dan het NVMDL cursorisch onderwijs gepland. Vanwege COVID-19 zal het onderwijs in het voorjaar van 2021 digitaal plaatsvinden. 

DDD Online voorjaar 2021

Dit voorjaar vinden de Digestive Disease Days online plaats op woensdag 17 en donderdag 18 maart. Het cursorisch onderwijs van de NVMDL is als livestream te volgen op donderdag 15 april. Op woensdag 17 maart of donderdag 18 maart organiseert de V&VN (sectie MDL) een eigen programma.

Inschrijving
U kunt zich vanaf januari 2020 inschrijven voor het congres via onderstaande button.
Er is een voorinschrijvingstarief van toepassing tot 8 februari, daarna geldt een hoger tarief.

Leden van de NVGE, NVH en V&VN (sectie MDL) kunnen zich inschrijven via een persoonlijke link die zij t.z.t. krijgen toegestuurd. Bij het gebruik van de persoonlijke link kunt u de kortingsmogelijkheid aanvinken.

Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail van uw voorlopige bevestiging. Binnen een week ontvangt u eveneens via e-mail een factuur die u bij uw administratie kunt voegen of gebruiken voor het declareren van de congreskosten.

U kunt via de website naderhand geen veranderingen aanbrengen in uw reservering, hiervoor kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoon 023 – 5513016 of congres@nvge.nl.

Abstracts
Abstract kunnen worden ingediend tot maandag 14 december 2020 om 12.00.

Programma
Het programma wordt 6 weken voor het congres gepubliceerd.

Annuleren 
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 10 dagen voor het congres, daarna worden de volledige congreskosten in rekening gebracht. Wel is het mogelijk iemand anders in uw plaats te laten deelnemen.


 

Programma (volgt)

Programma schema (volgt)

Programma V&VN (volgt)

     

Inschrijven niet-leden

Abstract indienen

Abstract archief

     

Tarieven

Presentatie voorbereiden

Informatie exposanten

     

 

 

 

 

DDD Online najaar 2021

In het najaar vinden de Digestive Disease Days online plaats op woensdag 8 en donderdag 9 september. Het cursorisch onderwijs van de NVMDL is te volgen op donderdag 13 oktober