Digestive Disease Days

De Digestive Disease Days vinden tweemaal per jaar plaats in het NH Koningshof te Veldhoven, in het voorjaar in maart en in het najaar in oktober. Tevens is dan het NVMDL cursorisch onderwijs gepland.

DDD voor- en najaar 2020 - geannuleerd 

De Digestive Disease Days op 18 en 19 maart jl. zijn geannuleerd i.v.m. COVID-19. Dit geldt ook voor de Digestive Disease Days op 9 en 10 september a.s., die aanvankelijk in NH Koningshof te Veldhoven zouden plaatsvinden. Ter vervanging zal er een online programma worden aangeboden. Verdere informatie volgt, voor inlichtingen kunt u terecht bij het secretariaat NVGE: tel.: 023 - 551 3016 | congres@nvge.nl

DDD voorjaar 2021

Volgend voorjaar vinden de Digestive Disease Days plaats op woensdag 17 en donderdag 18 maart. Het cursorisch onderwijs van de NVMDL is op dinsdag 16 maart. Op donderdag 18 maart organiseert de V&VN (sectie MDL) een eigen programma.

Inschrijving
U kunt zich vanaf december 2020 inschrijven voor het congres via onderstaande button.
Er is een voorinschrijvingstarief van toepassing tot 1 februari, daarna geldt een hoger tarief.

Leden van de NVGE, NVH en V&VN (sectie MDL) kunnen zich inschrijven via een persoonlijke link die zij t.z.t. krijgen toegestuurd. Bij het gebruik van de persoonlijke link kunt u de kortingsmogelijkheid aanvinken.

Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail van uw voorlopige bevestiging. Binnen een week ontvangt u eveneens via e-mail een factuur die u bij uw administratie kunt voegen of gebruiken voor het declareren van de congreskosten.

U kunt via de website naderhand geen veranderingen aanbrengen in uw reservering, hiervoor kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoon 023 – 5513016 of congres@nvge.nl.

Abstracts
Meer informatie over het insturen van abstracts volgt.

Programma
Het programma wordt 6 weken voor het congres gepubliceerd.


 

Programma

Programma schema

Programma V&VN

     

Inschrijven niet-leden

Abstract indienen

Abstract archief

     

Tarieven

Presentatie voorbereiden

Informatie exposanten

     

Locatie & Route

 

 

 

Annuleren 
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 10 dagen voor het congres, daarna worden de volledige congreskosten in rekening gebracht. Wel is het mogelijk iemand anders in uw plaats te laten deelnemen.

Parkeren
Op het terrein van NH Koningshof geldt betaald parkeren. Het tarief per etmaal is € 5,00.
De parkeerkaarten zijn te krijgen bij de receptie, bij de automaten in de lobby, in de Holland foyer naast het Auditorium en in de Zeeland foyer (gele zone).