Digestive Disease Days

De Digestive Disease Days vinden tweemaal per jaar plaats in het NH Koningshof te Veldhoven, in het voorjaar in maart en in het najaar in oktober. Tevens is dan het cursorisch onderwijs gepland.

Najaar 2019

Komend najaar zijn de Digestive Disease Days op 3 en 4 oktober, voorafgaand is op 2 oktober het cursorisch onderwijs van de NVMDL.

Inschrijving DDD najaar
U kunt zich al inschrijven voor het najaarscongres via onderstaande button.

Leden van de NVGE, NVH en V&VN (sectie MDL) kunnen zich inschrijven via de persoonlijke link die op 3 mei jl. is toegestuurd. Bij het gebruik van de persoonlijke link kunt u de kortingsmogelijkheid aanvinken.

Programma

Het programma zal 6 weken voor het congres gepubliceerd worden.

Abstracts

De sluitingsdatum voor inzending is vastgesteld op vrijdag 31 mei a.s. om 16.00 uur. Na dit tijdstip is inzenden NIET meer mogelijk, wij adviseren u daarom uw inzending goed in te plannen.

Met betrekking tot het inzenden graag nog uw aandacht voor het volgende:

  • Ook nu weer het verzoek om opsplitsen van een onderzoek in meerdere abstracts achterwege te laten. Geaccepteerde abstracts worden in een later stadium namelijk alsnog samengevoegd. Dit kost niet alleen de inzender zelf maar ook de organisatie veel tijd. Bovendien kan het leiden tot afwijzing van de inzending.
  • Indieners wordt gevraagd om originele wetenschappelijke abstracts in te dienen die (nog) niet zijn gepubliceerd als artikel. Indien abstracts zijn gepubliceerd als artikel of zijn geaccepteerd als artikel voor de indieningsdatum van 31 mei a.s. worden deze niet geaccepteerd.
  • Inzenden van een abstract impliceert dat men zich beide dagen van het congres beschikbaar moet houden voor het houden van de voordracht.
  • Inzenders ontvangen in juli bericht over eventuele acceptatie.
  • Het programma inclusief de geaccepteerde abstracts zal eind augustus via de website te bekijken zijn en dus openbaar gemaakt worden. Mocht dat voor u een bezwaar zijn, verzoeken wij u uw abstract niet in te zenden. Tot de tijd van publicatie wordt de inhoud van abstracts vertrouwelijk behandeld en mogen reviewers de informatie niet gebruiken en/of met anderen delen.

                     

                  

                   

Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail van uw voorlopige bevestiging. Binnen een week ontvangt u eveneens via e-mail een factuur die u bij uw administratie kunt voegen of gebruiken voor het declareren van de congreskosten.

Annuleringsvoorwaarden: kosteloos annuleren is mogelijk tot 10 dagen voor het congres, daarna worden de volledige congreskosten in rekening gebracht. Wel is het mogelijk iemand anders in uw plaats te laten deelnemen.

U kunt via de website naderhand geen veranderingen aanbrengen in uw reservering, hiervoor kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoon 023 – 5513016 of congres@nvge.nl.