Digestive Disease Days

De Digestive Disease Days vinden tweemaal per jaar plaats in het NH Koningshof te Veldhoven, in het voorjaar in maart en in het najaar in oktober. Tevens is dan het cursorisch onderwijs gepland.

Najaar 2019

Komend najaar zijn de Digestive Disease Days op 3 en 4 oktober, voorafgaand is op 2 oktober het cursorisch onderwijs van de NVMDL. Op vrijdag 4 oktober heeft de V&VN (sectie MDL) ook een programma.

Inschrijving
U kunt zich inschrijven voor het najaarscongres via onderstaande button. Er is een voorinschrijvingstarief van toepassing t/m 2 september, daarna gaan de kosten omhoog.

Leden van de NVGE, NVH en V&VN (sectie MDL) kunnen zich inschrijven via de persoonlijke link die op 3 mei jl. is toegestuurd. Bij het gebruik van de persoonlijke link kunt u de kortingsmogelijkheid aanvinken.

Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail van uw voorlopige bevestiging. Binnen een week ontvangt u eveneens via e-mail een factuur die u bij uw administratie kunt voegen of gebruiken voor het declareren van de congreskosten.

U kunt via de website naderhand geen veranderingen aanbrengen in uw reservering, hiervoor kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoon 023 – 5513016 of congres@nvge.nl.

                   Programma V&VN mdl_0.PNG

                  

                   


Annuleren 
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 10 dagen voor het congres, daarna worden de volledige congreskosten in rekening gebracht. Wel is het mogelijk iemand anders in uw plaats te laten deelnemen.

Programma
Het programma zal 6 weken voor het congres gepubliceerd worden.

Abstracts
De abstractmodule is gesloten.

Parkeren
Op het terrein van NH Koningshof geldt betaald parkeren. Het tarief per etmaal is € 5,00.
De parkeerkaarten zijn te krijgen bij de receptie, bij de automaten in de lobby, in de Holland foyer naast het Auditorium en in de Zeeland foyer (gele zone).