Digestive Disease Days

De Digestive Disease Days vinden tweemaal per jaar plaats in het NH Koningshof te Veldhoven, in het voorjaar in maart en in het najaar in oktober. Tevens is dan het NVMDL cursorisch onderwijs gepland. Vanwege COVID-19 zal het onderwijs in 2020 digitaal plaatsvinden. 

DDD online najaar 2020

De inschrijving voor de webinars op 29 september a.s. van de DDD Online is op dit moment gesloten. Vanaf 30 september 12.00 uur kunt u zich weer inschrijven voor de webinars van de DDD Online die te bekijken zijn op 12 november en 9 december.  

Alle deelnemers ontvangen op dinsdag 29 september rond 10.00 uur een e-mail met verdere inloggegevens.
Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat te Haarlem, telefoon 023 – 5513016. 

 

Op woensdag 9 september a.s. organiseert de NVGE een livestream en op dinsdag 29 september a.s. worden er verschillende webinars aangeboden ter vervanging van het fysieke congres. Registreren voor DDD Online betekent dat u zowel de livestream op 9 september, als alle webinars op 29 september kunt volgen en hieruit een vrije keuze kunt maken. Hiervoor geldt één inschrijvingsbedrag. De online activiteiten worden voor accreditatie aangeboden.

De webinars bieden een veelzijdig programma, niet alleen vanuit de secties van de NVGE verzorgd, maar ook een NASH-symposium i.s.m. de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie en een E-learning rond acuut leverfalen onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging van Maag-Darm-Leverartsen. Voor de verpleegkundigen zal een samengestelde webinar beschikbaar komen met interessante lezingen vanuit de andere webinars.


 

Programma

Programma schema

Programma V&VN

     

Inschrijven niet-leden

Abstract indienen

Abstract archief

     

Tarieven

Presentatie voorbereiden

Informatie exposanten

     

Locatie & Route

 

 

 

 

DDD voorjaar 2021

Volgend voorjaar vinden de Digestive Disease Days plaats op woensdag 17 en donderdag 18 maart. Het cursorisch onderwijs van de NVMDL is op dinsdag 16 maart. Op donderdag 18 maart organiseert de V&VN (sectie MDL) een eigen programma.

Inschrijving
U kunt zich vanaf december 2020 inschrijven voor het congres via onderstaande button.
Er is een voorinschrijvingstarief van toepassing tot 1 februari, daarna geldt een hoger tarief.

Leden van de NVGE, NVH en V&VN (sectie MDL) kunnen zich inschrijven via een persoonlijke link die zij t.z.t. krijgen toegestuurd. Bij het gebruik van de persoonlijke link kunt u de kortingsmogelijkheid aanvinken.

Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail van uw voorlopige bevestiging. Binnen een week ontvangt u eveneens via e-mail een factuur die u bij uw administratie kunt voegen of gebruiken voor het declareren van de congreskosten.

U kunt via de website naderhand geen veranderingen aanbrengen in uw reservering, hiervoor kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoon 023 – 5513016 of congres@nvge.nl.

Abstracts
Meer informatie over het insturen van abstracts volgt.

Programma
Het programma wordt 6 weken voor het congres gepubliceerd.

Annuleren 
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 10 dagen voor het congres, daarna worden de volledige congreskosten in rekening gebracht. Wel is het mogelijk iemand anders in uw plaats te laten deelnemen.

Parkeren
Op het terrein van NH Koningshof geldt betaald parkeren. Het tarief per etmaal is € 5,00.
De parkeerkaarten zijn te krijgen bij de receptie, bij de automaten in de lobby, in de Holland foyer naast het Auditorium en in de Zeeland foyer (gele zone).