ESGE

Toezending Endoscopy en Dual Membership European Society of Gastrointestinal Endoscopy

Sinds vele jaren ontving een substantieel deel van u automatisch en gratis het tijdschrift Endoscopy toegezonden. Dit werd t/m 2014 mogelijk gemaakt door een genereuze sponsoring van Tramedico.

Tramedico heeft zich echter door aangescherpte regelgeving genoodzaakt gezien om deze sponsoring te staken.

Sedert begin 2015 is er gelukkig een mogelijkheid om Endoscopy tegen een gereduceerd tarief te blijven ontvangen. Deze mogelijkheid loopt via een gecombineerd NVGE-ESGE lidmaatschap, een zogenaamd 'dual membership'. Voor 150 euro is het mogelijk om u te verzekeren van toezending van Endoscopy. U wordt dan voor dit gereduceerde tarief meteen volwaardig lid van de ESGE, en ook daar zitten voordelen aan: Zo krijgt u toegang tot de website van Endoscopy, wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwe richtlijnen die door de ESGE worden opgesteld en zijn er kortingsmogelijkheden op door de ESGE georganiseerde activiteiten en workshops.

Voorwaarden

Aan het dual-memberschip ESGE is een aantal voorwaarden verbonden:

  • uitsluitend voor NVGE-leden
  • alleen mogelijk bij afgeven van automatische incasso voor het innen van contributie NVGE gelijktijdig met het dual membership ESGE 
  • lidmaatschap geldt voor het hele jaar en wordt stilzwijgend verlengd
  • aanmelden voor 15 december via secretariaat@nvge.nl ; opzeggen kan daarna steeds per kalenderjaar (voor 1 december) via het NVGE-secretariaat.

Mocht u al lid zijn van ESGE dan kunt u dit via ons secretariaat omzetten naar het dual membership (per 1 januari 2018).

Bent u op dit moment nog géén NVGE lid maar wilt u zich toch aanmelden voor het Dual Membership?

Het bestuur van de NVGE heeft besloten om geïnteresseerden hierin tegemoet te komen, door gelijktijdige aanmelding voor het NVGE én ESGE lidmaatschap mogelijk te maken. U kunt zich aanmelden voor het Dual Membership door het aanmeldingsformulier in te vullen en voor 15 december a.s. in te sturen.

De contributie ad € 200,- zal in januari 2018 geïncasseerd worden. Dit heeft te maken met het feit dat de NVGE de afdracht voor de abonnementen in januari 2018 aan de ESGE moet overmaken. Het afgeven van automatische incasso is daarom verplicht.