Digestive Disease Days

De Digestive Disease Days vinden tweemaal per jaar plaats in het NH Koningshof te Veldhoven. Komend voorjaar is er gekozen om de DDD éénmalig op proef op woensdag 20 maart en donderdag 21 maart 2019 te organiseren. Het cursorisch onderwijs zal dan ook éénmalig op donderdag 21 maart plaatsvinden vanaf 13.30 uur.

Onderstaande data van toepassing:

Digestive Disease Days - 20 en 21 maart 2019
V&VN programma - 21 maart 2019
Cursorisch onderwijs - 21 maart 2019

Inschrijving
Tot 15 februari 2019 (12.00 uur) geldt een voorinschrijvingstarief.
Niet-leden kunnen zich aanmelden via onderstaande button.

Leden kunnen zich inschrijven met de aan u op 6 december 2018 toegezonden persoonlijke link. Door het gebruik van de persoonlijke link krijgt u korting op het congres.
De persoonlijke link kunt u nogmaals opvragen via: congres@nvge.nl

Programma
Het programma zal 6 weken voor het congres gepubliceerd worden.

                     

                  

                   

Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail van uw voorlopige bevestiging. Binnen een week ontvangt u eveneens via e-mail een factuur die u bij uw administratie kunt voegen of gebruiken voor het declareren van de congreskosten.

Annuleringsvoorwaarden: kosteloos annuleren is mogelijk tot 10 dagen voor het congres, daarna worden de volledige congreskosten in rekening gebracht. Wel is het mogelijk iemand anders in uw plaats te laten deelnemen.

U kunt via de website naderhand geen veranderingen aanbrengen in uw reservering, hiervoor kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoon 023 – 5513016 of congres@nvge.nl.