Digestive Disease Days

De Digestive Disease Days vinden tweemaal per jaar plaats in het NH Koningshof te Veldhoven. Voorafgaand is het Cursorisch onderwijs van de NVMDL. Komend najaar zijn onderstaande data van toepassing:

Cursorisch onderwijs - 3 oktober 2018
Digestive Disease Days - 4 en 5 oktober 2018
V&VN programma - 5 oktober 2018

Inschrijving
De voorinschrijving voor bovenstaande dagen is reeds gestart. Er geldt een voorinschrijvingstarief t/m 5 september 2018, daarna gaan de kosten omhoog.

Leden van de NVGE / NVH en V&VN sectie MDL hebben op 9 mei jl. per e-mail een persoonsgebonden inschrijvingslink ontvangen deze kan niet door anderen worden gebruikt.  

Programma
Het programma zal 6 weken voor het congres gepubliceerd worden.

                     

                  

                   

Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail van uw voorlopige bevestiging. Binnen een week ontvangt u eveneens via e-mail een factuur die u bij uw administratie kunt voegen of gebruiken voor het declareren van de congreskosten.

Annuleringsvoorwaarden: kosteloos annuleren is mogelijk tot 10 dagen voor het congres, daarna worden de volledige congreskosten in rekening gebracht. Wel is het mogelijk iemand anders in uw plaats te laten deelnemen.

U kunt via de website naderhand geen veranderingen aanbrengen in uw reservering, hiervoor kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoon 023 – 5513016 of congres@nvge.nl.