Researchprijs

NVGE Gastrointestinale Research Award 2019

Onderscheiding voor wetenschappelijk onderzoek binnen de gastro-enterologie.

Voor de Gastrointestinale Research Award 2019 kunnen proefschriften worden ingestuurd voor in 2018 gepubliceerde academische proefschriften. Voor deze prijs komen Nederlandse onderzoekers werkend in Nederland of in het buitenland en buitenlandse onderzoekers werkend in Nederland, in aanmerking.

De inzender dient lid te zijn van de Nederlandse Vereniging voor Gastroenterologie of de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie.

De inzending kan alleen de vorm hebben van een academisch proefschrift. Een onafhankelijke jury beslist over de toekenning van de prijs. Het oordeel van de jury is bindend.

De jury nodigt de kandidaten uit hun publicaties in 6-voud met een bijgevoegde samenvatting in de Engelse taal van maximaal 300 woorden te sturen naar:

Secretariaat Nederlandse Vereniging voor Gastroenterologie
Postbus 657
2003 RR Haarlem

Deadline:  1 januari 2019

De Gastrointestinale Research prijs 2019 bedraagt € 1.500,- voor de beste inzending. Daarnaast is er nog een prijs van € 500,- beschikbaar gesteld voor de op één na beste inzending. De prijzen worden uitgereikt tijdens de voorjaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Gastroenterologie in maart 2019, waarbij de winnaar een 10 minuten durende 'ere-voordracht' zal houden.