Gastrointestinale proefschriftprijs

NVGE Gastro-intestinale proefschriftprijs 2025

Onderscheiding voor wetenschappelijk onderzoek binnen de gastro-enterologie.

Voor de Gastrointestinale proefschriftprijs kunnen proefschriften worden ingestuurd voor in 2024 gepubliceerde en gepromoveerde academische proefschriften. Voor deze prijs komen Nederlandse onderzoekers werkend in Nederland of in het buitenland en buitenlandse onderzoekers werkend in Nederland, in aanmerking.

De inzender dient tenminste twee jaar lid te zijn van de Nederlandse Vereniging voor Gastroenterologie (NVGE) of de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie (NVH).

De inzending kan alleen de vorm hebben van een academisch proefschrift. De jury nodigt kandidaten uit hun proefschrift met een bijgevoegde samenvatting in de Engelse taal van maximaal 300 woorden uitsluitend digitaal via WeTransfer in te zenden naar secretariaat@NVGE.nl.

Deadline: 1 januari 2025

De Gastrointestinale proefschriftprijs bedraagt € 1.500,- voor de beste inzending. Daarnaast is er nog een prijs van € 500,- beschikbaar voor de op één na beste inzending. De eerste prijs zal worden uitgereikt tijdens de DDD in maart, waarbij de winnaar een korte ‘ere-voordracht’ zal houden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de NVGE: secretariaat@NVGE.nl